Over ons - Koedefoedre
10179
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10179,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_350, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Onze liefde voor mooie spullen zoals lederwaren, mode accessoires en leuke gebruiksvoorwerpen is als een ware “coup de foudre” waar we niet genoeg van kunnen krijgen.

Van puur leer, smaakvolle objecten en accessoires gaat ons hart sneller slaan. Dat kan u zien in onze winkel Koedefoedre in Gent.

Op zijn Gents geschreven, verwijst Koedefoedre naar het Franse “coup de foudre” met een kwinkslag naar de Koestraat waar onze winkel is gelegen. Stap binnen en word er verliefd op het eerste gezicht. Snuister tussen alle spulletjes en ontdek wat uw hartje verlangt.

 

Laat u inspireren door de vele leuke geschenkartikelen en word helemaal van uw sokken geblazen door de collecties van Aunts & Uncles, Bortoletti, Legami, Gentlemen’s Hardware en nog veel andere.